Пропонуємо комплексне рішення будівництва будинків «під ключ»

Чому заміське будівництво завжди таке актуальне? Життя за містом – це тиша і чисте повітря. Це здоров’я та краса. Це відмінне місце для відпочинку після робочих буднів, для сімейних свят та вечірок із друзями.

Ви вирішили збудувати будинок? Прийміть правильне рішення! Виберіть проект та відповідального забудовника та створіть добротне сімейне гніздо з професіоналами!

Будівництво з компанією “RemVopros”
Наша робота – втілювати мрії замовників про власний будинок. Робити це якісно та відповідально. Обов’язково вчасно, відповідно до проекту та договору.

Затишок у будинку та його зовнішній вигляд багато в чому залежить від того матеріалу, з якого будуватиметься будинок.

Наша компанія пропонує широкий спектр послуг:

будівництво дерев'яних будинків із бруса, із зрубу ручної рубки, оциліндрованої колоди;
будівництво каркасних будинків, будинків із SIP (СІП) панелей;
будівництво будинків із піноблоків, газосилікатних блоків, цегли;
будівництво будинків із незнімної опалубки.

Пропонуємо комплексне рішення будівництва будинків «під ключ»

Геологія грунту

Аналіз гідрогеологічних характеристик – гарантія правильного розрахунку фундаменту. Недооцінка ґрунтів на ділянці призведе до щорічних деформацій несучих конструкцій. Результат – поступове руйнування будівлі.

Проектування

Грамотне проектування заміського будинку, котеджу – важлива умова динамічного монтажу та тривалих термінів експлуатації будівлі. Ми розробимо повний пакет робочої документації та отримаємо дозвіл на підведення комунікацій.

Постачання

Забезпечимо комплексне постачання об'єктів будівельними та оздоблювальними матеріалами. Фахівці відділу постачання підберуть якісні матеріали, проконсультують замовника з питань їх ефективного застосування.

Фундаменти

Будь-яка споруда починається з розрахунку фундаменту. Виберемо тип конструкції по ґрунтах, забезпечимо грамотне виконання порядку робіт, що призведе до створення міцної опори під стіни.

Будівництво

Комплексне вирішення завдань, узгодженість дій команди спеціалістів, динамічний ритм будівництва будинку "під ключ"! Професійна відповідальність в одній особі! Результат - зведення з відмінною гідро-, звуко-та теплоізоляцією. Поставимо будинок "під ключ" на віки!

Оздоблювальні роботи

Кожен будинок "під ключ" - індивідуальність його власника, відображення смаку та способу життя. За допомогою сучасних матеріалів перетворимо ваш заміський будинок на унікальний об'єкт. Дизайнери врахують побажання та запропонують рішення для їх реалізації!

Ціна будівництва будинку “під ключ”

Залежно від дизайну та розташування майбутньої споруди наші фахівці допоможуть вирішити питання з вибором будівельного матеріалу. Ціна будівництва “під ключ” буде розрахована, виходячи з вартості вибраних матеріалів, складності проекту та обсягу будівництва

Будинок 15х20 м із клеєного бруса. Загальною площею: 300м2

Будинок 12х7 м із СІП панелей. Загальною площею: 192м2

Будинок 16х18 м із бруса. Загальною площею: 340м2

10х8 м із незнімної опалубки. Загальною площею: 184м2

Будинок 12х9 м із цегли. Загальною площею: 196м2

Зателефонуйте нам.
Менеджер детально проконсультує з технологій та дасть оцінку вартості.
Увага ! Компанія не робить безкоштовно кошторису. Вартість кошторису може бути відмінусована від вартості робіт як бонус для наших замовників, які оплачують послуги.